• Nieuwe warmteleverancier

Beste bewoner van de Lichttoren,

Vanaf 1 januari 2024 heeft InWarmte de collectieve warmte-installatie overgenomen waarop uw woning is aangesloten. Met VvE Lichttoren zijn we overeengekomen dat wij de komende jaren de warmte en koude aan uw woning mogen leveren. Via dit bericht willen we u nu alvast bedanken voor het vertrouwen.

Meer informatie
Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van alle klantgegevens en zetten we deze gegevens in ons klantenportaal. Vanaf 1 januari is er meer informatie beschikbaar op deze website en hier vindt u ook de nieuwe contactgegevens.

Als warmteleverancier dienen wij een nieuwe leveringsovereenkomst met u aan te gaan. Hierover ontvangt u van ons in januari meer informatie. Uiteraard kunt u in de tussentijd gebruik blijven maken van de levering van warmte, koude en/of warm tapwater.

Vragen
Heeft u vragen over dit bericht of vragen over de levering van warmte, koude en/of warm water? We horen het graag. U kunt altijd een e-mail sturen naar vragen@inwarmte.nl of vanaf 1 januari 2024 bellen naar 085 – 303 94 86.

Met vriendelijke groet,
Team Klantenservice InWarmte